Speedfriending x BI (alle studenter i Oslo og omegn er hjertelig velkommen! <3)

Speedfriending x BI
Etter to år med pandemi og digitale forelesninger, nærmer det seg sommer og vi inviterer med til Speedfriending på BI (-og ja, alle studenter i Oslo og omegn er hjertelig velkommen)! 🌞🍉
Her kan du finne skoleboller og kaffe – men også en studybuddy å gyve løs på eksamenstiden med, eller kanskje du finner dem som setter størst pris på pause og lunsj? Eller er det her du finner sommergjengen du utforsker byen, bader på Sørenga og griller i parken med til sola går nedi?🏄🏖️
Dette ordner vi på onsdag den 4. mai – på BI!
For da blir det Speedfriending, med spørsmål og dilemmaer knyttet til en rekke temaer! Når vi er ferdige tar vi med oss samtalene og stemningen videre til Kroa for Speedfriending nach.
Dette er speeddating sin vennskapelige og morsomme tvilingsøster, hvor målet er å friendzone hverandre gjennom gode og kreative samtaler. Hver samtale varer i sju minutter, basert på vår presentasjon av spørsmål og dilemmaer vi stiller i plenum.
De siste par årene har vi arrangert dette rundt om i Norge, Danmark, Tyskland og Australia – og under pandemien utviklet vi vår egen “Tinder for venner” (speedfriending.com/intro), mens vi la planer for veien videre.
Nå ser vi veldig frem til å møte deg og alle de bra folka på BI!
Med vennlig hilsen,
Speedfriending og BI

Share event

© 2021 Speedfriending | All Rights Reserved

Speedfriending chat

The app that helps you find new friends

We are currently in private beta testing, and will soon release the Speedfriending app. Request early access and be one of the first ones to test it out!