Torsdag 9. juni inviterer vi deg til å bli kjent med både nye mennesker og det nye VIA-bygget. Hit kan du komme til fots, med trikk, buss, tog og t-bane, og VIA har også et eget p-hus hvis du vil bruke bil.

Dette arrangementet er en del av VIA DAGENE, og det øvrige programmet finner du her.

Vi møtes på The Kitchen at VIA som ligger ved siden av foodcourten VIA Village, i plan 1 på VIA. Her vil det være mulighet for å kjøpe seg noe godt i glasset under eventet, og mat i foodcourten etter eventet.

Denne kvelden har har vi så god plass på VIA at vi sikter mot besøksrekord og kjempegod stemning!

Her håper vi du finner sommergjengen du utforsker området med, enten det er en ettermiddag på Nasjonalmuseet og afterworks på Gastroteket Vika, bading på Tjuvholmen og sene kvelder på Avalon.

Kveldens program:

16:50 – Du er ute i god tid – veldig smart!

17:00 – Velkommen til arrangementet!

17:05 – Kjører i gang med første omgang Speedfriending

17:50 – Pause – toalett, lufte- og drikkepause

18:00 – Fortsetter med andre omgang Speedfriending

18:50 – Avrunding

19:00 – Speedfriending Nach og mingling på VIA Village

 

Men, hva er Speedfriending?

Vi er speeddating sin vennskapelige og morsomme tvilingsøster, hvor målet er å friendzone hverandre gjennom gode og kreative samtaler nedover langbordene. Hver samtale varer i sju minutter, basert på vår presentasjon av spørsmål og dilemmaer vi stiller i plenum. Da det er juni og Oslo-sommeren er her, så kan dette fort bli temaet for kvelden!

Siden starten har vi arrangert Speedfriending snart 200 ganger rundt om i Norge og utlandet, på festivaler, universiteter og Forsvaret – og har nylig lansert vår vennematchende app, kall det gjerne “Tinder for venner”, som du finner her: speedfriending.com/intro.

Men, hva er VIA?

VIA er et kontor- og handelsbygg i Vika med kortvei fra det nye Nasjonalmuseet, Aker Brygge og Vikaterrassen. Her finner du en rekke spennende spisesteder, butikker og servicetilbud. Under VIA DAGENE skal VIA fylles med opplevelser og gode tilbud – dette vil du ikke gå glipp av.

 

Vi gleder oss veldig til å ønske deg velkommen til Speedfriending X VIA Vika!

Husk registrering!

Share event

© 2021 Speedfriending | All Rights Reserved

Speedfriending chat

The app that helps you find new friends

We are currently in private beta testing, and will soon release the Speedfriending app. Request early access and be one of the first ones to test it out!