Velkommen til Speedfriending x Pride Vorsj fra 19:30 på Comfort Hotel Union!

Her samles vi nedover langbord for å bli kjent med hverandre. Vi stiller spørsmålene i plenum som danner samtalene som varer i sju minutter, før man flytter plass og hilser på en ny person over bordet. Her kan du komme på egenhånd eller sammen med venner, nabo og familie.

Etter to år med pandemi og etter en solfylt sommer, men også en for mange en utfordrende og vanskelig sommer, har vi mye å prate om når vi endelig kan møtes igjen. Spørsmålene som stilles denne kvelden vil blant annet være “hva er to positive ting som som kom av pandemien for deg?” og “hvis du hadde en tidsmaskin, til når ville du reist – og hvorfor?”

Speedfriending er speeddatingens sosiale og morsomme tvillingsøster, hvor målet er å friendzone fremmede gjennom engasjerende og hyggelige samtaler. Vi har nå organisert dette over 200 ganger rundt om i Norge og utlandet, og gleder oss stort til å igjen ønske alle de bra folka i Drammen med til en sosial kveld litt utenom det vanlige!

Program:

19:20 – Veldig smart – du er fremme før tiden og du kan fritt velge et sted å sitte

19:30 – Velkommen til Speedfriending – litt om oss
19:35 – Første spørsmål stilles
20:20 – Kort pause
20:25 – Sjette spørsmål stilles
21:00 – DJ spiller musikk
21:30 – Speedfriending nach – mingling og flere samtaler utover kvelden

Påmelding:
Før arrangementet må du registrere deg for å delta på denne linken (link). Det er begrenset med plasser til arrangementet, så sørg for at du melder deg på før heller enn senere. Har du meldt deg på og ikke kan komme, vennligst gi oss beskjed, så kan vi gi den videre til neste person som venter.

Arrangementet er gratis og alle er velkommen!

Hvis du ønsker å bidra til å skape en fantastisk Pride-markering i Drammen, så vet vi at det er noen få ledige plasser igjen i den flotte frivillig-gjengen deres. For å vise interesse for å bli med på teamet, sjekk ut denne linken: https://forms.gle/mwnksVieFyBFcjPA9

Vi gleder oss veldig til å møtes, prates og bli kjent!

Med vennlig hilsen,

Speedfriending og Pride Drammen

Share event

© 2021 Speedfriending | All Rights Reserved

Speedfriending chat

The app that helps you find new friends

We are currently in private beta testing, and will soon release the Speedfriending app. Request early access and be one of the first ones to test it out!